Skip to content
Heijmans_leerling_elektrotechniek_BrittHendriks_UTwente_services januari 2022 5..jpg
Samen naar 2030: Team

Wij inspireren met verrassende talenten

Wij zijn geen toeschouwer die afwacht tot de problemen van ons land zijn opgelost, wij zetten een stap naar voren en maken de beweging naar een Heijmans als duurzame aanvoerder. Wij zorgen ervoor dat mensen prettig kunnen wonen, werken en verbinden. Wij inspireren met verrassende talenten.

Onze mensen maken het verschil. Wij weten dat iedere medewerker een unieke en waardevolle bijdrage levert. En dat juist de mix van verschillende en aanvullende disciplines ons sterk maakt. Samen bekijken we opgaven van alle kanten en ontwikkelen we vernieuwende oplossingen. Waar nodig voegen we nieuwe competenties toe. We zijn open, nieuwsgierig en inclusief. Zo halen we iedere dag het beste uit onszelf en uit elkaar.

Wij inspireren met verrassende talenten.

Wonen, werken en verbinden

Wij van Heijmans, wij zijn niet van gisteren. Wat in 1923 begon met de eerste klus van stratenmaker Jan Heijmans, is nu een bedrijf met zo’n 5.000 medewerkers. Al 100 jaar levert de hand van Heijmans praktische en prachtige oplossingen voor wonen, werken en verbinden. Daarop bouwen we voort.

Met een geel hart dat klopt voor Nederland werken we het komende decennium niet alleen aan absolute kwaliteit in de gebouwde omgeving, maar vooral ook aan een omgeving, een land, waar het fijn leven is voor mens en dier en waar de natuur volop bloeit.

Wij zijn Heijmans.
Makers van de Gezonde Leefomgeving.