Skip to content
Industrieel bouwen film_still

Heijmans Horizon

Duurzaam wonen voor iedereen

We staan in Nederland voor grote uitdagingen. De vraag naar betaalbare en duurzame woningen is groot. Biodiversiteit en klimaatadaptatie spelen een steeds grotere rol. En de leefbaarheid in wijken staat onder druk.

Bij Heijmans vinden we dat het anders kan en moet.

Met de inzet van industriële en digitale technieken, schone energie en verantwoorde grondstoffen als hout, vergroten we sneller de woningvoorraad. Toekomstbestendige gezonde woningen voor iedereen. Betaalbaar en rendabel.

MIAVamil regeling - Heijmans Horizon (1)

Toekomstbestendige woningen

Bij Heijmans geloven we dat het bouwen van een huis een verantwoordelijkheid is waar we zorgvuldig mee om moeten gaan. Wij bepalen nu hoe we de wereld achterlaten. Samen met onze partners ontwikkelen wij de nieuwste, circulaire en energieneutrale grondgebonden woningen. En kijken we met een frisse blik naar nieuwe ideeën. Naar toekomstbestendige woningen met oog op een gezondere leefomgeving.

Met een eigen fabrieksmatige houtskeletbouw woning zetten we een belangrijke stap om de woningvoorraad in Nederland te vergroten. Duurzaam, modulair en voor iedereen. Zo komt een gezonde leefomgeving voor toekomstige generaties sneller binnen bereik.

Met de inzet van digitale technieken, duurzame grondstoffen en schone energie maken we een versnelling in de transitie. Wij vinden dat het anders kan. Samen maken we de verandering. Een verandering die voelbaar is, met een natuurlijke manier van bouwen. Gewoon, zodat we kunnen wonen in wijken boordevol groen waar oog en zorg is voor mens, dier en natuur.

Plekken waar niet gewoon gewoond wordt. Maar waar, natuurlijk gebouwd wordt om te leven.

Natuurlijke omgeving verbeteren

Bouwen én de kwaliteit van de natuurlijke omgeving verbeteren: het kan, dat hebben we op allerlei plekken al bewezen. Juist daarom willen we onze kennis en ervaring op het gebied van ecologie en waterbeheer inzetten op alle plekken waar wij ontwikkelen en bouwen, zowel in nieuw te ontwikkelen als in bestaande gebieden. Omdat we ons ervan bewust zijn dat we Nederland moeten beschermen tegen wateroverlast, hitte en droogte. Schone lucht, groen en blauw zijn nodig om een gezonde leefomgeving te creëren. Een gezonde leefomgeving is in de basis ook een veilige omgeving, zowel in fysieke als in sociale zin.

Meer informatie over Heijmans Horizon? Vul onderstaand formulier in.

Door dit formulier te versturen ga je akkoord met ons privacy statement