Skip to content
Rory Hordemboen renovatie Heijmans Bwoond Oss.jpg
Mensgericht en praktisch verduurzamen

Slimmer verduurzamen

Waar we starten?

Bij de wensen van bewoners en de verduurzamingseisen van woningcorporatie of belegger zelf. Die zijn het uitgangspunt van ons 5-stappenplan. Hoe we dat noemen? Slimmer verduurzamen. We combineren innovatieve, toekomstbestendige en bewezen ideeën met specialistische kennis en praktijkervaring.

Door als adviespartner aan te schuiven in de opstartfase van een verduurzamingstraject geven wij vervolgens een realistische - en vooral op de praktijk gestoelde - aanpak vorm.Het doel?

Het helpen van woningcorporaties en beleggers met een realistisch, duurzaam en betaalbaar plan. Om zo woningen én leefomgevingen toekomstbestendig te maken.

In de praktijk...

Comfortabel, betaalbaar en waar mogelijk circulair verduurzamen in bestaande woningbouw.

Verduurzaming van wooncomplexen voor Verenigingen van Eigenaren

De verschillende eigendomsposities binnen bestaande wooncomplexen kunnen een obstakel zijn bij verduurzaming van de panden. Om een slimme verduurzaming zowel financieel als organisatorisch mogelijk te maken voor een Vereniging van Eigenaren (VvE), biedt Heijmans uitkomst. Met Heijmans B’woond maken we een duurzaam beheer- en onderhoudsplan voor de VvE, waarbij de woonlasten gemiddeld gelijk blijven. Door bijvoorbeeld minder aan stroom en gas te besteden, is er meer financiële ruimte voor verduurzaming en onderhoud. Dit maakt de appartementen bovendien meer waard, beter te verkopen en geeft financiële zekerheid over de onderhoudskosten.

Meer informatie over Heijmans B'woond? Vul onderstaand formulier in.

Door dit formulier te versturen ga je akkoord met ons privacy statement