Skip to content
Heijmans geeft huisvesting toekomstvastwaarde
Maximale waarde voor gebruikers en het gebouw

Heijmans geeft huisvesting toekomstvastwaarde

We gaan snel richting een duurzame toekomst. Ook de utiliteitssector. Maar hoe bereid je een gebouw voor op de uitdagingen van de toekomst?

Heijmans gelooft rotsvast in huisvesting die van nok tot nerf duurzaam is. CO₂-neutraal, circulair, klimaatadaptief of energie-efficiënt. Welk gebouw wij ook bouwen, renoveren en/of beheren, wij voegen altijd waarde toe. Voor de lange duur. Toekomstvastwaarde, noemen we dat. Zo zorgen we dat ieder gebouw meer waard wordt voor de (eind)gebruiker.

Van duurzame doelstelling naar actie

Heijmans helpt jou om het maximale uit een utiliteitsgebouw te halen, en deze voor te bereiden op een duurzame toekomst. Voor gebouweigenaren en -beheerders die invulling willen geven aan de circulaire economie. Die duurzame doelstellingen willen omzetten in acties. Van ziekenhuizen, onderwijsinstellingen en hightechbedrijven tot aan overheidsgebouwen en bedrijfspanden. Wij geven jouw gebouw toekomstvastwaarde: de basis van duurzame huisvesting. En omdat elke organisatie anders is, werken wij samen met de opdrachtgevers aan doelen die passen bij hun visie en doelstellingen.

Neem contact met ons op

Maximale waarde met een integrale aanpak

Maximale waarde geven aan huisvesting begint met onze producten en diensten. Hiermee maken we een gebouw slim en gezond. Voor gebruikers, de omgeving en voor de lange termijn.

Dit realiseren we met een integrale aanpak, waarbij we het verschil maken door data en vakmanschap te combineren. Met onze diensten kunnen we kansen benutten en jouw vastgoed optimaal beheren, onderhouden en verduurzamen. Hoe zorgen wij voor maximale waarde? Met een integrale aanpak over de volgende vier thema’s.

  1. Duurzaam: werken naar een gebouw dat CO₂-neutraal, maximaal circulair, gezond, klimaatadaptief en energie-efficiënt is.
  2. Wendbaar: een gebouw en het gebruik ervan dynamisch houden en flexibel inzetbaar voor elke toekomst.
  3. Continuïteit: de prestaties van het gebouw groeien met de ambities van de organisatie.
  4. Efficiënt en effectief in gebruik: een gebouw dat optimaal presteert en dankzij datawinning steeds slimmer en voordelig opereert.

De eindgebruiker centraal

Bij Heijmans staat de eindgebruiker centraal. We kijken altijd door de ogen van onze klanten en eindgebruikers naar een gebouw. Door te begrijpen wat hun wensen zijn, zien we wat er nodig is om vastgoed te kunnen creëren dat in alles optelt naar meer waarde voor het fysieke gebouw én haar gebruikers.

Geef toekomstvastwaarde aan jouw vastgoed

Maak je huisvesting klaar voor een duurzame toekomst. Meer informatie? Vraag hieronder het informatieboekje aan.

Door dit formulier te versturen ga je akkoord met ons privacy statement