Skip to content
Duurzame, verplaatsbare Heijmans ONE tiny house project in Sneek.jpg

Heijmans Flex

Snel een thuis op iedere plek

Landschappen inkleuren met flexibele bebouwing: zo pakken we samen met corporaties, beleggers en gemeenten de woningnood aan. De betaalbare en duurzame Heijmans ONE en TWO zijn dé oplossing voor snel te realiseren huurwoningen met oog voor een gezonde en aantrekkelijke leefomgeving.

Doorstroom creëren

Met snel plaatsbare kant-en-klare woningen dragen we bij aan de oplossing van veel maatschappelijke vraagstukken. Zoals de doorstroming van bewoners, betaalbaarheid van wonen en de bouwsnelheid.

Duurzame, verplaatsbare Heijmans ONE tiny house project in Sneek.jpg

Samen tempo maken

In Nederland wacht veel onbebouwde grond op permanente bebouwing. Ruimte die in de tussentijd gebruikt kan worden voor tijdelijke huurwoningen. Klinkt eenvoudig, maar in de praktijk is dat nog best lastig. Door een goede samenwerking tussen de gemeente, de woningcorporatie / belegger en Heijmans kunnen we tempo maken en de druk op wachtlijsten verlichten. Wij begrijpen de businesscase en helpen bij het vergunningsproces en het stappenplan, van aanschaf tot (ver)plaatsing binnen één dag op locatie.

Waarom Heijmans Flex? 

  • Snelle woonoplossing voor enorme woningopgave

Geef een gebiedsontwikkeling, herstructureringsopgave of lege kavelen een positieve impuls met verplaatsbare, kwalitatieve huisvesting. Goed voor bewoners én omwonenden.

  • Rendabele en duurzame investering

Het hout voor de woning is 100% duurzaam. De gerecyclede kunststof kozijnen en het stalen dak zijn van hoogwaardige kwaliteit en gaan lang mee. De levensduur van de woningen is minimaal 50 jaar en vraagt weinig onderhoud.

  • Esthetisch sterk

Het houten design met stalen jas voegt in iedere omgeving een hoge belevingswaarde toe. Schone lucht, groen en blauw zijn nodig om een gezonde leefomgeving te creëren. We creëren daarom natuurinclusieve wijkjes met bloementuin, bijenhotel en moestuin. Een gezonde leefomgeving is in de basis ook een veilige omgeving, zowel in fysieke als in sociale zin.

Meer informatie over Heijmans ONE? Vul onderstaand formulier in.

Door dit formulier te versturen ga je akkoord met ons privacy statement