Skip to content
20190322_heijmans_culemborg_parijsch_dsc0426.jpg
Heijmans Wenswonen

Wonen start met luisteren

Je huis is een van de meest persoonlijke zaken in je leven. De plek waar je thuis komt richt je zo in dat je je op je gemak voelt. Dat begint al met het bepalen van de plattegrond van je nieuwe huis. Jarenlange ervaring met het vervullen van woonwensen en slimme bouwtechnieken voegen we samen en vormen de basis voor Heijmans Wenswonen.

Wat je leefsituatie is, is het vertrekpunt. Met z’n tweeën, staat er gezinsuitbreiding op de agenda of zijn de kinderen juist op het punt dat ze het ouderlijk huis verlaten? Heb je ruimte nodig voor je tuinspullen, mountainbikes of je uitgebreide boekencollectie? Het zijn allemaal factoren die bepalen hoe je ideale huis eruit ziet. Door goed te luisteren en ons in te leven kunnen we de huizen zo maken dat je er nog heel lang met veel plezier kan wonen.

Meer woonbeleving

Woonbeleving vergroten, dat staat bij ons voorop. We kijken daarbij in het bijzonder naar comfort, veiligheid, personalisering en het reduceren van woonlasten. Bij Heijmans Wenswonen zie je dat terug in een compleet huis: een grote tuin, drie ruime slaapkamers en een goede ingerichte keuken en badkamer zijn met een paar eenvoudige stappen naar wens samen te stellen.

De praktijk

Neem contact met ons op