Skip to content
top_landsmeer-img_2402.jpg
Conceptueel én industrieel bouwen aan woningen

Heijmans woonproducten

Een woning uitdrukken in drie letters l x b x h vinden wij te eenvoudig. Wij zien dat ruimer. Ons alfabet kent ook de d van duurzaamheid, de k van kwaliteit, de v van variatie en de g van gezondheid. Dat geldt voor iedere woning binnen ons woonproducten aanbod. Een greep uit onze woonproducten:

Duurzaam wonen voor iedereen

De Heijmans Horizon is de gezondste, energiezuinige woning van biobased materialen, die 100% CO₂-neutraal is geproduceerd.

Heijmans Horizon

Een fijn thuis voor iedereen

Heijmans Huismerk is al 10 jaar de meest verkochte conceptwoning. De appartementen tot 5 bouwlagen creëren een passend thuis voor kleine huishoudens. Én in 2024 introduceren wij de appartementencomplex stedelijk voor het huisvesten in een stedelijke omgeving.

Heijmans Huismerk

Renoveren en verduurzamen van bestaande woningen

Bij Heijmans B'woond staat de bewoner centraal. Door middel van een reëel, haalbaar en betaalbaar plan verduurzamen we de bestaande leefomgeving.

Heijmans B'woond

Flexibel wonen voor kleine huishoudens

Een kant en klaar verplaatsbare houten woning met een efficiënte indeling, luxe uitstraling en minimaal onderhoud. Met de komst van de Heijmans TWO is ook permanente plaatsing van een flexibele woning mogelijk.

Heijmans Flex

Heijmans bouwt huurwoningen voor beleggers, corporaties en ontwikkelaars, en koopwoningen voor particulieren. Door te denken in concepten, steeds te verbeteren en vergaande samenwerking met partners kunnen we betere kwaliteit bieden tegen een lagere prijs.

Het brede aanbod aan producten met een vaste kern en een flexibele schil, maakt het mogelijk dat geen huis hetzelfde is. Binnen een wijk of straat is variatie eenvoudig. Zo bouwen we gezonde en leefbare wijken zonder dat opdrachtgevers daarvoor de hoofdprijs betalen. Door conceptueel én industrieel te bouwen bieden we opdrachtgevers rendabele huurwoningen.

Benieuwd naar hoe onze woonproducten aansluiten bij de Woonstaandaard vanuit de NCB?

Bekijk welke typen woningen voldoen aan bepaalde PMC's.