Skip to content
header-beyond-eyes
Building happy people

Beyond Eyes

Ambitieuze doelen op het gebied van duurzaamheid vragen om een slimmere aanpak van facilitair management.

Waarbij je facilitaire processen aanstuurt op basis van data over het gebruik en de prestaties van je gebouw.

Beyond Eyes genereert en verzamelt deze data zodat je direct aan de slag kunt met het verslimmen en verduurzamen van je facilitaire processen.

Daarnaast staan experts klaar met advies om je facilitaire processen zo optimaal mogelijk te laten fungeren en kunnen we samen met de facilitaire partners van Beyond Eyes het advies realiseren.

Slim facilitair management en gebouwbeheer

Heijmans, CSU hebben Beyond Eyes opgericht om organisaties te helpen hun facilitaire processen nog beter af te stemmen op het daadwerkelijke gebruik van het gebouw. Om facilitaire processen zo integraal mogelijk te verslimmen en verduurzamen, is PreZero ook aan boord gestapt. Zo creëert Beyond Eyes een compleet inzicht in facilitaire processen. Dat noemen wij flexibel facilitair management.

dashboard.png

Snel starten

Modulair
Bepaal zelf waar je start. Begin bij één expertisegebied en breid geleidelijk uit, of start met meerdere expertisegebieden tegelijk om meteen integraal te opereren.

Systeemonafhankelijk
De basis van onze data zijn sensoren en medewerkers. Indien gewenst koppelen we andere databronnen vanuit bestaande systemen.

Onze verschillende sensoren meten anoniem, werken met ons eigen LoRa netwerk en opereren onafhankelijk van bestaande netwerken. Afhankelijk van waar je wil starten, installeren we de benodigde sensoren binnen een aantal dagen.

Web-based dashboard
Het dashboard is web-based en werkt intuïtief. Je klikt makkelijk door tot het gewenste detailniveau en gaat gericht aan de slag met verduurzaming.

Onze expertises

Beyond Eyes is actief op verschillende expertisegebieden. Bepaal zelf waar je start. Begin bij één expertisegebied – bijvoorbeeld schoonmaak, of vastgoedgebruik – en breid geleidelijk uit. Of start met meerdere expertisegebieden tegelijk om integraal je facilitaire processen slimmer en duurzamer te maken. Dat maakt Beyond Eyes modulair.

Vastgoedgebruik

Gebruik bezettings- en benuttingsdata om facilitaire processen flexibel aan te sturen en benut kansen om efficiënt met je vastgoed om te gaan.

Energie management

Stuur gerichter op energiegebruik en -verbruik en realiseer energiebesparing dankzij data over het energieverbruik van het gebouw, gebouwdelen en installaties.

Schoonmaak

Richt je schoonmaakprocessen slimmer in op basis van data, en voorkom onnodig gebruik van schoonmaakmiddelen en water.

Binnenklimaat

Creëer en optimaliseer een gezond binnenklimaat in het gebouw of kantoor door continu gedetailleerd per ruimte te meten en op basis van inzichten verbeteringen door te voeren.

Meer informatie

Benieuwd naar meer informatie over Beyond Eyes? Klik hier om direct onze leaflet aan te vragen! Kijk ook op de website van Beyond Eyes.