Skip to content
Alexander_003
Geef huisvesting toekomstvastwaarde

Projecten, Beheer en Onderhoud

We gaan snel richting een duurzame toekomst. Ook de utiliteitssector. Maar hoe bereid je een gebouw voor op de uitdagingen van de toekomst?

Heijmans gelooft rotsvast in huisvesting die van nok tot nerf duurzaam is. CO₂-neutraal, circulair, klimaatadaptief of energie-efficiënt. Welk gebouw wij ook bouwen, renoveren en/of beheren, wij voegen altijd waarde toe. Voor de lange duur. Toekomstvastwaarde, noemen we dat. Zo zorgen we dat ieder gebouw meer waard wordt voor de (eind)gebruiker.

Van duurzame doelstelling naar actie

Heijmans helpt jou om het maximale uit een utiliteitsgebouw te halen, en deze voor te bereiden op een duurzame toekomst. Voor gebouweigenaren en -beheerders die invulling willen geven aan de circulaire economie. Die duurzame doelstellingen willen omzetten in acties. Van ziekenhuizen, onderwijsinstellingen en hightechbedrijven tot aan overheidsgebouwen en bedrijfspanden. Wij geven jouw gebouw toekomstvastwaarde: de basis van duurzame huisvesting. En omdat elke organisatie anders is, werken wij samen met de opdrachtgevers aan doelen die passen bij hun visie en doelstellingen.

De eindgebruiker centraal

Bij Heijmans staat de eindgebruiker centraal. We kijken altijd door de ogen van onze klanten en eindgebruikers naar een gebouw. Door te begrijpen wat hun wensen zijn, zien we wat er nodig is om vastgoed te kunnen creëren dat in alles optelt naar meer waarde voor het fysieke gebouw én haar gebruikers.

Oplossingen

Maximale waarde geven aan huisvesting begint met onze oplossingen. Hiermee maken we een gebouw slim en gezond. Voor gebruikers, de omgeving en voor de lange termijn.

Maximale waarde met een integrale aanpak

We bouwen en onderhouden middels een integrale aanpak, waarbij we het verschil maken door data en vakmanschap te combineren. Met onze oplossingen kunnen we kansen benutten en jouw vastgoed optimaal bouwen, beheren, onderhouden en verduurzamen. Hoe zorgen wij voor maximale waarde? Met een integrale aanpak over de volgende vier thema’s.

  1. Duurzaam: werken naar een gebouw dat CO₂-neutraal, maximaal circulair, gezond, klimaatadaptief en energie-efficiënt is.
  2. Wendbaar: een gebouw en het gebruik ervan dynamisch houden en flexibel inzetbaar voor elke toekomst.
  3. Continuïteit: de prestaties van het gebouw groeien met de ambities van de organisatie.
  4. Efficiënt en effectief in gebruik: een gebouw dat optimaal presteert en dankzij datawinning steeds slimmer en voordelig opereert.