Skip to content
verbreding-a12-open.jpg
Dé infrastructurele verbindingen in Nederland

Wegen & waterwegen

Het wegen- en waternetwerk vormen de infrastructurele verbindingen in Nederland. Het zorgt ervoor dat we ons van A naar B kunnen verplaatsen. Dat varieert van snelwegen tot fietspaden, van rotondes, parkeergarages en tunnels tot sluizen en dijkverbeteringen.

Om een weg efficiënt en veilig te gebruiken is méér dan asfalt nodig. Belangrijk zijn ook een veilige geleiding van het verkeer, met de juiste wegmarkeringen, straatmeubilair, geleiderail., naar ook goede geluidsbeheersing speelt een steeds grotere rol. Met de steeds verder uitbreidende infrastructuur in Nederland, krijgt ook het wegonderhoud een steeds prominentere rol.

Asfalt

Sinds jaar en dag is Heijmans specialist op het gebied van asfalt. Hierbij streven we naar de hoogste kwaliteit in zowel het asfalt product (met onze asfalt leveranciers) als het verwerken van het asfalt zelf.

Markering en belijning

Markeringen op de weg zijn cruciaal voor een effectieve en veilige verkeersdoorstroming.

Geluidsbeheersing

Geluidsbeheersing is cruciaal om ons dichtbevolkte land leefbaar te houden. Geluidsschermen en – wallen voorkomen dat de nabije omgeving geluidsoverlast ervaart.

Verkeerstechnieken

Een optimale verkeersdoorstroming en veiligheid vraagt om méér dan simpelweg het plaatsen van tekstborden, barriers, verkeersregelinstallaties, dranghekken en het leveren van verkeersregelaars

Ondergronds parkeren

Elke vierkante meter grond is kostbaar en moet daarom efficiënt worden benut. Waarom dan schaarse openbare ruimte spenderen aan bovengrondse parkeerplaatsen, terwijl de realisatie van fraaie ondergrondse parkeergarages vaak ook mogelijk is.

Betonverharding en mobiele betoncentrales

We ontwerpen, realiseren en onderhouden betonverhardingen. Het zijn hoogwaardige, duurzame en onderhoudsarme vormen van weg- en terreinverharding.

Meer weten over wegen en waterwegen?

Wil je meer weten over hoe wij ons steentje asfalt bijdragen aan de infrastructurele verbindingen in Nederland? Neem contact op met een van onze specialisten, samen kijken we hoe we de beste oplossing kunnen maken voor jouw project of vraagstuk.

Neem contact met ons op