Skip to content
gebouwbeveiliging.jpg
Meer veiligheid door beheersen van risico’s

Safety & Security

De afdeling Safety & Security van Heijmans verbetert de veiligheid in tunnels, langs wegen en waterwegen, bij bruggen en sluizen, op bedrijventerreinen en op zonneparken. We werken als system integrator aan integrale oplossingen waarin we rekening houden met technische, functionele, sociale en alle andere aspecten.

Onze veiligheidsoplossingen combineren video- en audiosystemen met netwerken en security management. Voor opdrachtgevers zoals Rijkswaterstaat, provincies en gemeenten dragen we bij aan veiligheid en betere doorstroming. Met specialistische beveiliging voor buitenterreinen beperken we onbevoegde beïnvloeding.

Naast de safety & security van infrastructuur zijn wij ook specialist in gebouwbeveiliging.

Maximale veiligheid dankzij kennis en kunde

Onze specialisten luisteren naar de klantvraag, achterhalen de wens achter de vraag en gebruiken hun kennis en kunde om de beste oplossing al vooraf uit te engineeren. Met onze focus op de lange termijn realiseren we veiligheidsoplossingen waarmee we opdrachtgevers, al in het offerteproces begeleiden naar de beste keuzes, voor hun projecten.

Ondertussen vertalen we specifieke wensen van opdrachtgevers tot Safety en Security-oplossingen die zowel technisch optimaal zijn en de Total Cost of Ownership zo klein mogelijk houden. Dat is een win-win situatie, waarbij Heijmans een solide en gedegen oplossing biedt voor de beste prijs en onze opdrachtgevers ambassadeurs worden van onze werkwijze.

Integrale veiligheidsoplossingen

Dankzij specialisatie in video- en audiosystemen en security management realiseren we integrale veiligheidsoplossingen. We combineren beeld met geluid en slimme software met geavanceerde hardware. Dat resulteert in de hoogst mogelijk gegarandeerde veiligheid op de weg, op het water, op bedrijventerreinen en bijvoorbeeld op zonneparken.

Video-observatie

Camerasystemen geven zicht op elke (onveilige) situatie. De gebruiker kan hierbij waarnemen, herkennen of identificeren. Heijmans kan een passende oplossing bieden voor elke gevraagde functionaliteit.

Video observatie

Audiosystemen

Audiosystemen voorzien in de benodigde communicatie bij calamiteiten. Middels een omroep-, intercom-, noodtelefoon of marifooninstallatie zorgen onze oplossingen voor optimale communicatie.

Audiosystemen

Security management

Security management verzamelen, beheren en controleren alle input uit toegepaste veiligheidssystemen. Eén centraal systeem geeft een volledige overzicht over wat op dat moment aandacht verdient.

Security management

Wij helpen je graag

Wil je meer weten over onze oplossingen? Neem contact op met onze specialisten.

Neem contact met ons op