Skip to content
HeM thuis hero.jpg
Heijmans eMobility ‘thuis’

Een laadpaal bij je huis

Nederland wordt steeds duurzamer. In 2030 is zelfs iedere nieuwe auto emissieloos. Met elektrisch rijden als nieuwe norm, is thuis opladen wel zo fijn. Kopers van een Heijmans nieuwbouwwoning kunnen nu ook voor een laadpaal aan huis kiezen. Al tijdens de bouw van hun woning en dat biedt vele voordelen.

Een laadpaal op eigen erf. Ideaal.

Elektrisch rijden is niet meer weg te denken uit het huidige straatbeeld. Een eigen laadpaal aan huis is dus nu of in de nabije toekomst broodnodig. Vorig jaar kozen circa 30.000 Nederlanders voor het gemak van een eigen laadpaal aan huis. Voor henzelf of voor hun bezoekers. Een Heijmans woning met parkeerplek op eigen terrein is bij uitstek geschikt om uit te rusten met een laadpaal van Heijmans eMobility.

Betrouwbaarheid gegarandeerd

Heijmans levert al sinds 2014 een breed scala aan laaddiensten, bijvoorbeeld aan gemeentes en bedrijven. Er staan in Nederland zelfs al duizenden laadpalen van Heijmans. Voor onze klanten is het belangrijk dat de laadpaal zo veel mogelijk beschikbaar is. Uptime noemen we dat. Daarom kiezen we voor de beste oplaadpunten met de minste kans op storingen.

Opladen op het juiste tempo

Bij laadtechnologie is het van belang dat de voertuigen efficiënt worden geladen. Liefst zo snel mogelijk. De oplaadsnelheid is voor een groot deel afhankelijk van de elektrische installaties in huis. Een goed geïntegreerd ontwerp is dus heel belangrijk. Zo kan er geen piekbelasting ontstaan, met trage laadtijden of stroomuitval tot gevolg.

Beheren doe je in één klik

Met het online beheerplatform van Heijmans eMobility heb je inzicht in je laadsessies en het stroomverbruik. Ook kun je er tarieven instellen voor bezoekers, indien gewenst. Afrekening gebeurt automatisch. Meldingen en storingen lees je online en je hebt een 24/7 helpdesk tot je beschikking. Mocht er in een uiterst geval een monteur nodig zijn, dan kun je een beroep doen op het landelijke service-netwerk van Heijmans.

De voordelen op een rij

  • Kwalitatieve laadpaal van Alfen of EVBox
  • Passend bij de installaties van de woning
  • Optimale oplaadsnelheid
  • Online beheer en uitstekende service-mogelijkheden
  • Mooie afwerking buitenshuis en in de meterkast
  • Laadpas-mogelijkheid met Heijmans partner

Wil je ook een laadpaal bij je Heijmans nieuwbouwwoning?
Informeer bij het verkoopteam van jouw nieuwbouwproject.