Skip to content

Power en mobiliteit. Gegarandeerd.

Heijmans eMobility ‘op de zaak’

Heeft jouw onderneming een elektrisch wagenpark? Met de laadoplossingen van Heijmans eMobility geef je duurzame mobiliteit aan jouw bezoekers, (personeels)wagenpark en groot materieel. Zonder dat het ten koste gaat van 'daily operations'.


Voor iedereen een laadoplossing op maat

Als ondernemer wil je bedrijf continuïteit en dat mobiliteit altijd gegarandeerd is. Want wat gebeurt er als veel voertuigen tegelijk energie vragen? En hoe zorg je dat voertuigen tegelijk of snel laden? Daarom moet het laadnetwerk passen bij de installaties van de bedrijfspanden en de energievraag van het wagenpark. Heijmans eMobility geeft je een laadnetwerk dat perfect aansluit bij jouw situatie. De laadsnelheid is optimaal afgestemd op de capaciteit van je energie-aansluiting. Alle voertuigen (personenauto’s maar ook vrachtwagens) zijn zo op tijd opgeladen en we voorkomen piekbelasting of stroomuitval van het laadnetwerk (of nog erger; binnen je bedrijf).

Mobiliteit gegarandeerd!

Mobiliteit is cruciaal voor jouw onderneming. Daarom maken we een stabiel en betrouwbaar laadnetwerk met AC laadpalen of DC snelladers. De basis is goed energiemanagement tussen gebouw, installaties en voertuigen. Met de laadpalencheck krijg je inzicht in je totale energiebehoefte. Energieaanbod en energievragers worden op elkaar afgestemd met geavanceerde load balancing. Vraag de laadpalencheck vrijblijvend aan met onderstaand formulier.

Ten tweede; kwalitatieve componenten. Je krijgt altijd Europese hardware. Betere kwaliteit, veilige certificering en snellere oplossingen bij garantie. Tot slot; service. Bij storingen kun je 24/7 bij de online helpdesk terecht. En als een probleem op afstand niet te verhelpen is, staat het landelijk dekkende servicenetwerk van Heijmans direct tot je beschikking.

Een laadnetwerk waar je geen omkijken naar hebt Bij Heijmans word je 100% ontzorgd. We bundelen kennis van infra, (utiliteits)bouw en energie tot één integrale aanpak. Het resultaat: een one-stop-shop en het gemak van één aanspreekpunt. De afwerking klopt tot in de puntjes, van de gebouwinstallaties tot de buitenruimte.

Het gemak van online beheren

Jouw laadnetwerk beheer je eenvoudig met het online dashboard. Alle laadsessies worden bijgehouden en je kunt er automatisch afrekening instellen, bijvoorbeeld naar bezoekers. Je bepaalt zelf de tarieven, krijgt inzicht in de laadsessies en je nodigt gemakkelijk nieuwe werknemers uit. Handig, simpel en op afstand. Met een spreekwoordelijke druk op de knop.

De voordelen van Heijmans eMobility op een rij

 • Maatwerkoplossingen
 • Zo efficiënt en zo snel mogelijk laden
 • Betrouwbaar en goede uptime-resultaten
 • Beheer-functies, automatische afrekening van laadsessies en uitgebreide rapportages
 • Laadpas-mogelijkheid met Heijmans partner
 • Totaalpakket aan diensten, van installatie tot beheer en onderhoud
 • 24/7 helpdesk
 • Verschillende abonnementsvormen en SLA's voor onderhoud

Doe de laadpalencheck

In 3 stappen weet je zeker dat je het beste laadnetwerk krijgt

 1. Vul onderstaand formulier in.
 2. Wij nemen contact met je op.
  Onze experts verdiepen zich in jouw situatie en je wensen. Alle aspecten komen daar bij aan bod, o.a. huidig energieverbruik, de elektrotechnische installaties van het gebouw, het te verwachten verbruik bij het gewenste aantal laadpalen en welke posities het best geschikt zijn om de laadpalen te plaatsen. (In omvangrijke situaties kan het nodig zijn een grondige doorrekening van de capaciteit van het systeem te maken. In dat geval adviseren we je een uitgebreid “laadpalenrapport”.)
 3. Na stap 2 krijg je een complete offerte op maat voor de inrichting van je laadnetwerk, de aanvullende beheerdiensten en eventueel een service-contract.
Door dit formulier te versturen ga je akkoord met ons privacy statement
Met Heijmans eMobility ben je optimaal verzekerd van mobiliteit!

Neem contact met ons op