Skip to content

Zeker van je zaak. Met Heijmans eMobility!

Een laadpaal bij je kantoorpand

Ben je verantwoordelijk voor het beheer van kantoorpanden of vastgoed voor derden? Dan krijg je vroeg of laat te maken met het vraagstuk van elektrische mobiliteit. Niet gek natuurlijk, want in het komende decennium worden in Nederland circa 8 miljoen voertuigen vervangen door elektrische auto's. Dat heeft grote gevolgen voor de manier waarop we met elkaar onze dagelijkse ritten maken én of de bestaande aansluitingen aan die grote vraag kunnen voldoen.


Heijmans, partner met kennis van zaken

Als beheerder van zakelijk vastgoed wil je er op vertrouwen dat een laadnetwerk van meerwaarde voor jouw locatie is: tot je dienst, maar niet tot last. Met kwalitatieve oplaadpunten wordt jouw vastgoed aantrekkelijker voor de huurders en bezoekers van je panden. Bij Heijmans bundelen we kennis van mobiliteit, energie en vastgoed tot een integrale aanpak. Het resultaat is een laadnetwerk met voldoende capaciteit en passend bij de elektrotechnische installaties van jouw gebouw.

Een laadnetwerk waar je geen omkijken naar hebt

Met Heijmans eMobility krijg je een laadnetwerk dat is afgestemd op jouw situatie. Met een gebalanceerde energiecapaciteit voor de panden en het wagenpark. Daarmee voorzie je optimaal in de laadbehoefte. Zo zorgen we voor tevreden gebruikers en wordt piekbelasting voorkomen in de bestaande verdeelinrichting.

Administratieve zaken, zoals afrekening van laadsessies en technisch beheer, zijn eenvoudig te automatiseren in het online beheerplatform van Heijmans eMobility. Storingen kunnen er zelfs op afstand worden opgelost. 24/7. En anders staat er een landelijk dekkend netwerk van servicemonteurs tot te beschikking.

Doe de laadpalencheck

In 3 stappen weet je zeker dat je het beste laadnetwerk krijgt

 1. Vul onderstaand formulier in.
 2. Wij nemen contact met je op.
  Onze experts verdiepen zich in jouw situatie en je wensen. Alle aspecten komen daar bij aan bod, o.a. huidig energieverbruik, de elektrotechnische installaties van het gebouw, het te verwachten verbruik bij het gewenste aantal laadpalen en welke posities het best geschikt zijn om de laadpalen te plaatsen. (In omvangrijke situaties kan het nodig zijn een grondige doorrekening van de capaciteit van het systeem te maken. In dat geval adviseren we je een uitgebreid “laadpalenrapport”.)
 3. Na stap 2 krijg je een complete offerte op maat voor de inrichting van je laadnetwerk, de aanvullende beheerdiensten en eventueel een service-contract.
Door dit formulier te versturen ga je akkoord met ons privacy statement

De voordelen van Heijmans eMobility op een rij

 • Maatwerkoplossingen
 • Zo efficiënt en zo snel mogelijk laden
 • Betrouwbaar en goede uptime-resultaten
 • Beheer-functies, automatische afrekening van laadsessies en uitgebreide rapportages
 • Laadpas-mogelijkheid met Heijmans partner
 • Totaalpakket aan diensten, van installatie tot beheer en onderhoud
 • 24/7 helpdesk

Neem contact met ons op