Skip to content

Zeker van je zaak. Met Heijmans eMobility!

DC-snelladen op maat

Wil jouw onderneming overschakelen naar elektrische voertuigen? Met DC-snelladers en laadpunten van Heijmans eMobility is jouw onderneming verzekerd van duurzame mobiliteit.

Het beste laadnetwerk

Met één of twee ‘laadpaaltjes’ ben je er nog niet. Opladen moet snel en op afroep. Heijmans eMobility geeft je een laadnetwerk dat perfect is voor jouw situatie. Zo laad je altijd op met de meest gunstige snelheid. De laadsnelheid is maximaal afgestemd op de capaciteit van je energie-aansluiting. Alle voertuigen (vrachtwagens of personenauto’s) zijn zo op tijd opgeladen en we voorkomen piekbelasting of stroomuitval van het laadnetwerk (of nog erger; binnen je bedrijf).

Anytime uptime

Heijmans weet als geen ander dat gegarandeerde mobiliteit cruciaal is voor jouw onderneming. Op alle fronten maken we een super stabiel laadnetwerk met AC laadpalen of DC snelladen. De basis is goed energiemanagement. Ten tweede; kwalitatieve componenten. Je krijgt altijd Europese hardware. Betere kwaliteit, veilige certificering en snellere oplossingen bij garantie. Tot slot; service. Bij storingen kun je 24/7 bij de online helpdesk terecht. En als een probleem op afstand niet te verhelpen is, kun je altijd vertrouwen op het landelijk dekkende servicenetwerk van Heijmans.

Een laadnetwerk waar je geen omkijken naar hebt

Bij Heijmans word je 100% ontzorgd. We bundelen kennis van infra, (utiliteits)bouw en energie tot één integrale aanpak. Het resultaat: een one-stop-shop en het gemak van één aanspreekpunt. De afwerking klopt tot in de puntjes, van de gebouwinstallaties tot de buitenruimte. Ook beheer en onderhoud is voorzien. In het online dashboard is management zoals toegang, laadtarieven en automatische afrekening kinderlijk eenvoudig. Uitgebreide rapportages helpen je te sturen op beter beleid.

De 7 voordelen van Heijmans eMobility

 • Passend maatwerk
 • Energie-garantie
 • Efficiënt en snel laden
 • Anytime uptime
 • Online beheer en rapportages
 • Laadpas-mogelijkheid met Heijmans partner
 • Uitbreidbaar en onafhankelijk

Heijmans eMobility plaatst, installeert en beheert verschillende laadpaal en snellaad-oplossingen op maat. Dat doen we in thuis, in de stad en bij bedrijven. Bijvoorbeeld voor:

 • Grote ondernemingen met een groot wagenpark van personeel
 • Bedrijven met een eigen vloot bedrijfswagens, zoals werkmaatschappijen of logistieke vervoerders
 • Bedrijfslocaties waar bezoek van buitenaf komt

Gratis laadpalencheck

In 3 eenvoudige stappen weet je hoeveel oplaadpunten bij jou mogelijk zijn

 1. Vul het formulier in.
 2. Onze experts nemen contact met je op en verdiepen zich in jouw situatie.
 3. Ontvang vrijblijvend een offerte op maat.
Door dit formulier te versturen ga je akkoord met ons privacy statement
Geert Schelpe 700x800.jpg

Geert Schelpe

Programmamanager Energie

Of direct contact met onze specialist?

Je kan ook direct contact op nemen met onze eMobility specialist. Geert helpt jou graag verder in het proces om de beste laadoplossing voor jouw situatie te maken.

Met Heijmans weet ik zeker dat de energieverdeling tussen onze gebouwen en oplaadpunten perfect is afgestemd
Jos, facilitair manager