Skip to content
RM1 garage.jpg
Elektrische auto’s opladen

Heijmans eMobility

Het Nederlandse wagenpark elektrificeert in rap tempo. Logisch ook, want elektrisch rijden biedt veel voordelen: betere rijprestaties, lagere verbruikskosten en schone lucht voor iedereen. Voor ons als samenleving, maar ook voor vele bedrijven en organisaties, worden daarmee de volgende vragen urgent: hoe bedien je alle gebruikers bij een stijgende energiebehoefte en hoe voorkom je dat mobiliteit in het gedrang komt? Vragen die in de toekomst alleen maar nijpender worden.

Totaaloplossingen voor oplaadpunten

Heijmans eMobility biedt totaaloplossingen om het opladen van elektrische voertuigen mogelijk te maken. Dat doen we voor de particuliere, zakelijke en publieke sector. Om er zeker van te zijn dat het opladen op maximale capaciteit functioneert, zorgen we er voor dat de laadpalen passen bij de capaciteit van de elektrotechnische installaties en houden we rekening met de energiebehoefte van het grote geheel. Zo krijg je met Heijmans eMobility altijd een systeem dat past bij jouw situatie. Of het nu gaat om een enkele laadpaal, zoals bijvoorbeeld bij onze Heijmans nieuwbouwwoningen, of een geavanceerd laadnetwerk in de stad of bij bedrijven.

Betrouwbaarheid staat voorop

Voor al onze klanten geldt dat ze een betrouwbaar product wensen waarmee je verzekerd bent van mobiliteit. Een doordacht ontwerp vormt daarin de beste basis. Ook gebruiken we bij Heijmans alleen de beste laadpalen van de hoogste kwaliteit, waarmee de kans op uitval zo veel mogelijk wordt gereduceerd. Klanten krijgen middels het online beheerplatform toegang tot een 24/7 helpdesk en dankzij een landelijk dekkend netwerk ben je bij Heijmans altijd verzekerd van een snelle responstijd, mocht er een monteur nodig zijn.

Voor elke plek de juiste oplossing

Een laadnetwerk bij uw bedrijf: verzekerd van continuïteit

Heijmans eMobility is een betrouwbare partner voor bedrijven en organisaties die een elektrisch wagenpark beheren of die hun bezoekers en medewerkers willen bedienen met laadpunten. Onze klanten willen dat hun wagenpark beschikbaar én optimaal inzetbaar is. Altijd. Maar hoe voorkom je dat de hogere energievraag niet de bedrijfscontinuïteit in de weg zit? Daarom moet je slim laden. Heijmans gebruikt geavanceerde load balancing ter voorkoming van piekbelasting of stroomuitval van het laadnetwerk, of nog erger, in uw bedrijf.

Openbare laadpalen: anytime uptime

Voor eigenaren van openbare laadpalen, zoals gemeentes of semi-publieke organisaties, is het van belang dat een laadpaal zo veel mogelijk auto’s bedient en tot zo min mogelijk klachten leidt. Meer auto’s aan de laadpaal betekent immers meer rendement en hogere gebruikerstevredenheid. Heijmans eMobility verzorgt de plaatsing en aansluiting op het bestaande elektriciteitsnet. Het online platform maakt professioneel beheer mogelijk, inclusief automatische afrekening en meldingen in geval van storingen.

Alles kort op een rij

  • Voor publieke sector, zakelijke markt en particulier
  • Maatwerk-oplossingen
  • Van installatie tot beheer en onderhoud
  • Load balancing: zo efficiënt en zo snel mogelijk laden
  • Beheer-functies, automatische afrekening van laadsessies en uitgebreide rapportages
  • Goede uptime-prestaties, 24/7 helpdesk
  • Laadpas-mogelijkheid met Heijmans partner
  • Je kunt je eigen energiecontract aanhouden
  • Verschillende abonnementsvormen en SLA’s voor onderhoud

Neem contact met ons op