Skip to content
Heijmans_ziekenhuis LUMC_Leiden_services gebouw.jpg
Minimale onderhoudskosten, maximale prestaties

Beheer en onderhoud voor ziekenhuizen

Ilse Mulders

Ilse Mulders

Projectleider Assetmanagement

Goed beheer en onderhoud van de buitenruimte bij ziekenhuizen vraagt om overzicht en integraliteit. Zonder centrale aansturing lopen werkzaamheden voor het groen, verlichting, verhardingen, riolering en markeringen ongecontroleerd door elkaar heen. Dat kan overzichtelijker, efficiënter en bovendien goedkoper.

Bij Heijmans combineren we alles in ons Assetmanagement. We zijn als integraal aannemer verantwoordelijk voor uw buitenruimte: minimale onderhoudskosten, maximale prestaties.

Goedkoper bij één verantwoordelijke

Bij ziekenhuizen staat de patiënt centraal. Het (beheer en onderhoud van) groen, verlichting, verhardingen, riolering en markeringen staat bij Heijmans centraal. Ziekenhuizen die zelf meerdere verantwoordelijke aannemers aansturen verliezen daaraan kostbare tijd, én geld.

Bij Heijmans zijn we integraal verantwoordelijk voor het volledige Assetmanagement. We integreren duurzaam beheer en onderhoud in concrete prestatieniveaus, bijvoorbeeld om de buitenruimte functioneel te onderhouden (Beeldkwaliteit B, volgens de CROW 360). We besparen kosten, vanuit het volledige overzicht om te voorkomen dat werkzaamheden door elkaar lopen of onoverzichtelijk worden.

Volledig beheer en onderhoud voor een vast bedrag

Wij begrijpen dat ziekenhuizen willen weten waar ze aan toe zijn: een vast budget voor een duidelijke SLA en een betrouwbare meerjarenprogrammering.

Wij beheren en onderhouden. Of beter nog, we voorspellen welk onderhoud er nodig is. Daarmee voorkomen we incidenteel onderhoud en het moeten oplossen van acute problemen. In plaats daarvan maken we een plan voor een jaar vooruit of langer. Wij garanderen een prestatieniveau met minimale risico’s, uiteraard voor een zo scherp mogelijk vast bedrag.

Een prettige buitenruimte voor optimaal herstel van de patiënt
Mats Stam

Betaalbaar beheer en onderhoud voor ziekenhuizen

Bij Heijmans hebben we jarenlange ervaring met Assetmanagement voor campusterreinen en infrastructuur. Wij begrijpen wat er nodig is om een terrein te beheren en onderhouden. Bovendien beschikken we over alle tools en middelen om de huidige staat van de buitenruimte digitaal inzichtelijk te maken en op basis van onderhoudsdata slimme afwegingen qua onderhoud en investering et maken.

Meer weten? Neem contact op

Dus zoekt je één verantwoordelijke voor het functioneel beheer en onderhoud van de buitenruimte van een ziekenhuis? Dat is waar we sterk in zijn. Neem contact met ons op, dan vertellen we graag meer.

Neem contact met ons op