Skip to content
Heijmans Huismerk boszoom pijnacker conceptwoningen.jpg
Hoffelijk wonen

Boszoom, Pijnacker

11 juli 2019
Pijnacker
2014 -2022
€ 25 miljoen
Heijmans & gemeente Pijnacker

Samen met drie andere deelgebieden maakt Boszoom onderdeel uit van de nieuwe wijk Keijzershof in Pijnacker. Ieder deelgebied wordt gekenmerkt door unieke eigenschappen: van dorpse hofjes en veel groen tot wonen aan het water en een dichtbevolkt centrum. Met groene stroken die de woonwijk binnendringen vormt Boszoom het groene eiland van de wijk.

Vijf keer bijzonder

1. Conceptwoningen

In drie maanden tijd 57 nieuwe huurwoningen: van de eerste paal tot een volledig huis. Het kan door de toepassing van het Heijmans Huismerk concept dat oplossingen biedt voor woningbouwcorporaties en vastgoedbeleggers. Door gebruik te maken van BIM verloopt het proces effectiever en kan er snel, goedkoop én hoogwaardig gebouwd worden.

2. Wonen naar wens

Naast de Huismerkwoningen bouwt Heijmans aan 28 nieuwe eengezinswoningen in Keijzershof. Woningen met het Wenswonen-label, verkocht aan de particuliere klant. Door ze vooraf mee te nemen in de ‘Boszoom-Woonexperience’ weet de koper wat mogelijk is en kan de woning naar wens gemaakt worden.

3. Centrale ligging

De inwoners van Boszoom wonen in een groene en rustige omgeving. Door de unieke ligging tussen de drie Rijkswegen: A4, A12 en de A13 ben je binnen no-time in de grote steden Rotterdam, Den Haag, Delft en Zoetermeer.

4. RandstadRail

De steden in de omgeving van Pijnacker worden steeds voller en voor parkeren moet je diep in de buidel tasten. Op loopafstand bevindt zich de nieuwe halte Pijnacker Zuid. Hier wacht de RandstadRail die de inwoners van Boszoom binnen 15 minuten in het centrum van Rotterdam en Den Haag brengt.

5. Leven in de brouwerij

Met circa 1.000 nieuwe gevestigde huishoudens, leeft Keijzershof. Onlangs is het winkelcentrum Keijzersveste opgeleverd, zijn 57 nieuwe huurders ingetrokken in hun Huismerkwoning en zijn scholen, zorginstellingen en sportvoorzieningen al in gebruik.

Neem contact met ons op